Zuivere Koffie

#
Zuivere Koffie is de enige koffie ter wereld die is gebrand in de bajes waarbij (ex-)gedetineerden een tweede kans krijgen
Jemuel Lampe, Oprichter Zuivere Koffie

Zuivere Koffie

Zuivere Koffie biedt gemotiveerde (ex-) gedetineerden een tweede kans door het leren van een ambacht. Zuivere Koffie is de enige biologische koffie ter wereld gebrand in de bajes.

Koffie brengt mensen tot elkaar, koffie verbindt. Hoe mooi is het dat een product dat al eeuwenlang verbindt vandaag de dag ook kansen biedt. In de koffiebranderij in de gevangenis en in de winkels van Zuivere Koffie krijgen (ex-)gedetineerden een eerlijke kans op een succesvolle terugkeer in de samenleving. Life changing coffee!

It’s not once a criminal always a criminal. Het verleden bepaalt niet wie je bent, wat je ermee doet zegt alles." Oprichter Jemuel Lampe kwam op jonge leeftijd in aanraking met politie en justitie, hij vond 20 jaar geleden zijn heil en toekomst in koffie. Jemuel wil met deze sociale onderneming iets terugdoen voor de maatschappij. Als social enterprise streeft Zuivere Koffie naar een eerlijke koffie keten. De koffie is biologisch, fairtrade en vers gebrand in de bajes.

Zuivere koffie is een merk van Social Impact Maker. Social Impact Maker creëert innovatieve sociale concepten voor werkgelegenheid en tweede kansen voor kwetsbare doelgroepen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Wormerveer

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •