Nederlands wijnbouwcentrum

#
Mensen met (grote) afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij het Nederlands Wijnbouwcentrum...
Bauke Kemperman, Nederlands wijnbouwcentrum

Nederlands wijnbouwcentrum

Passie voor wijn, liefde voor mens en natuur en genieten van het leven.

Het Nederlands Wijnbouwcentrum is het centrum voor alles op het gebied van wijn. Het is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. Het in 2017 verrezen pand biedt uitzicht over een wijngaard en is compleet onderkelderd, voor de productie van wijn. Daarnaast is er een wijnwinkel met een internationaal assortiment aan wijnen met extra ruimte voor Nederlandse en lokale (biologische) wijnen. Er worden (internationaal erkende) wijn opleidingen verzorgt en men kan hier deelnemen aan rondleidingen en proeverijen, van arrangementen tot maatwerk.

Sinds 2000 is er een enorme groei aan wijnproductie in Nederland, het Nederlands Wijnbouwcentrum is een gevolg van de professionalisering van de Nederlandse wijnbouw. Naast het productie, educatie en wijnbeleving aspect is er een analyse centrum welke de verdere ontwikkeling van de wijnbouw in Nederland en de verdere kwaliteitsverbetering tot doel heeft.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Groesbeek

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij laten niets achter op jouw device en kunnen dus ook niet zien wat jij verder allemaal gaat doen. Jouw IP-adres wordt niet gedeeld met derden, en wordt dus ook niet gebruikt voor commerciële of politieke doelen. Meer weten?

Ok

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •