Nederlands Wijnbouwcentrum

#
Het is de missie van het Nederlands Wijnbouwcentrum om samen met mensen met (grote) afstand tot de arbeidsmarkt de wijnbouw in Nederland naar een hoger niveau te tillen en daarnaast wijnbeleving aanbieden in de vorm van wijn gerelateerde activiteiten.
Adam Dijkstra, Nederlands wijnbouwcentrum

Nederlands Wijnbouwcentrum

Passie voor wijn, liefde voor mens en natuur en genieten van het leven.

Het Nederlands Wijnbouwcentrum is het centrum voor alles op het gebied van wijnbeleving. Het is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op wijnbeleving wijnproductie, wijnopleidingen en wijnverkoop. Het in 2017 verrezen wijngebouw biedt uitzicht over een wijngaard, heeft een wijnterras en heeft een wijnkelder. Daarnaast is er een wijnwinkel met een internationaal assortiment aan wijnen met extra ruimte voor Groesbeekse (biologische) wijnen. Er worden (internationaal erkende) wijn opleidingen verzorgt en men kan hier deelnemen aan rondleidingen en proeverijen, van arrangementen tot maatwerk.

Sinds 2000 is er een enorme groei aan wijnproductie in Nederland, het Nederlands Wijnbouwcentrum is een gevolg van de professionalisering van de Nederlandse wijnbouw.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Groesbeek

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •