De Boshalte

#
De Boshalte zet zich in voor een inclusieve wereld waarin iedereen op een eigen manier bij kan dragen aan de maatschappij.
Stefanie Caton, directeur De Boshalte

De Boshalte

De Boshalte is een klein horeca zaakje, met een groot maatschappelijk hart in het entree gebied van het Amsterdamse bos.

Bij de Boshalte wordt gewerkt aan een inclusieve wereld waarin iedereen zich betrokken voelt.

Bij de Boshalte worden balans, transparantie en consistentie als belangrijke focus punten van een werkvloer gezien. Daarom gaat er veel aandacht en liefde naar de producten, en de communicatie met hun gasten en werknemers.

Jaarlijks helpt de Boshalte ca.30 mensen die lastig ergens anders terecht kunnen. Ze vinden daar hun plek en ze leren de vaardigheden die hen in staat stellen ook ergens anders hun plek te vinden.

De Boshalte zet zich ook in om de sociale verbinding en gelijkwaardigheid voor mensen rond het Amsterdamse Bos en haar omgeving te vergroten. Dit doet ze onder andere door goed verzorgde producten te bereiden en serveren, en deze ook beschikbaar te maken voor mensen met minder te besteden door middel van uitgestelde koffies en maaltijden. Daarnaast organiseert ze ook evenementen en activiteiten om mensen uit hun sociale isolement te halen en samen te brengen.

Dankzij deze werkwijzen vult de Boshalte een gat die ze hebben gevonden in de maatschappelijke ondersteuning, en draagt de Boshalte daardoor bij aan een gezondere werk/leefomgeving.

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding, Onderwijs, Reizen, cultuur & recreatie, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amstelveen

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •