Coöperatie Arbres

#
Wij geloven dat de landbouw anders kan. Met lokale betrokkenheid. Met een hoge biodiversiteit en ruimte voor natuur. En met waardering voor de boer. Daarom ontwikkelen we voedselbosprojecten. Productief en inclusief.
Joke Feenstra en Frank de Gram, Oprichters voedselbossen

Coöperatie Arbres

Kickstarten van voedselbossen

Coöperatie Arbres helpt bij het kickstarten van agrarische voedselbosprojecten, productiegericht en met een realistische aanpak.

 

Bij het kickstarten van voedselbos-projecten leveren ze een 'startmotor', passend bij boer en plek, zodat er al vrij snel een inkomen gerealiseerd kan worden. 

Arbres is gespecialiseerd in het voedselbos als sociale werkplek. Ze begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zodat die op hun eigen tempo een bijdrage leveren aan een mooiere toekomst voor de natuurinclusieve landbouw en de wereld.

Bij Arbres geloven ze dat de landbouw anders kan. Met lokale betrokkenheid. Met een hoge biodiversiteit, en ruimte voor natuur. En met waardering voor de boer. Daarom ontwikkelen ze voedselbossen, die daar een voorbeeld van zijn. Gericht op navolging door heel Nederland.

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: Voedselbos, Zelfoogsten, Csa

  • Branche Deeleconomie, Horeca & voeding
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Nijmegen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •