Voor sociaal ondernemers

 

Jij maakt de wereld beter. En wij jou.

Welkom bij Social Enterprise NL
Als sociaal ondernemer werk je elke dag aan systeemverbetering. Samen met andere ondernemers maak je het noodzakelijke verschil in de wereld.

Daarom versterken en verbinden wij steeds meer sociaal ondernemers: met elkaar, met ons netwerk, onze kennis, onze kunde, onderzoek, events, lezingen, masterclasses, tools én onze dagelijkse strijd voor gunstiger wetten, regels en gedrag van de overheid.

Wij brengen sociaal ondernemers aan de beslistafels. Wij zorgen voor meer invloed, meer slagkracht en meer resultaat. Wij zijn het netwerk van en voor sociaal ondernemers zoals jij.


Wat gaan we dit jaar voor je doen?
Ieder jaar organiseren we op verschillende thema's een brede selectie aan masterclasses, kennisgroepen, groeiprogramma's en meet-ups.

Bekijk de agenda


Hoe helpen we jouw organisatie ontwikkelen?

Kennis en expertise op 10 thema’s
Als lid krijg je met je team toegang tot onze kennis en expertise op de tien belangrijkste thema’s voor sociaal ondernemers. Door het volgen van masterclasses, programma’s, kennisgroepen, inloopspreekuren, events en meetups van de beste kwaliteit versterk je je sociale onderneming. Bekijk het aanbod per thema:


Exclusief mentornetwerk
Je krijgt toegang tot ons mentornetwerk met kundige en bevlogen professionals die jou pro bono middels een aantal sparringsessies kunnen helpen. Deel je hulpvraag en dan gaan we op zoek naar een match. 

Unieke samenwerkingen

  • Onze partner PwC ondersteunt onze leden pro bono bij financiële en fiscale vraagstukken.
  • Impactjurist Karlijn Schuttelaar biedt juridische ondersteuning tijdens het tweejaarlijkse juridisch inloopspreekuur en middels 1-op-1 advies.
  • Financieel expert Roy Gerrits helpt sociale ondernemingen om financiering te realiseren en beantwoord jouw vraagstukken tijdens het tweejaarlijks financieel inloopspreekuur.
  • Digital Movers, een digitaal marketingbureau voor impactgedreven voor ondernemingen, helpt onze leden bij digitale groei en hanteert een speciaal kortingstarief.
  • Met de lancering van het Ocean Impact Fund bundelen we onze krachten met Ocean Outdoor, dé marktleider op het gebied van Out-of-Home reclame. Het fonds biedt je de mogelijkheid om tegen een korting van 90% te adverteren op het landelijke medianetwerk van Ocean. 

 

Netwerk van en voor sociaal ondernemers zoals jij
Met jouw team ben je onderdeel van een netwerk van 450 sociaal ondernemers die net als jij elke dag werken aan systeemverbetering. We verbinden sociaal ondernemers met elkaar en faciliteren kennisuitwisseling en samenwerkingen.

Buy Social market voor extra zichtbaarheid
Presenteer jouw B2B product of dienst op de Buy Social Market aan inkopende organisaties en overheden.


Heb je een vraag?
Neem contact op met:
Dagmar via dagmar@social-enterprise.nl
Leonie via leonie@social-enterprise.nl
Naomi via naomi@social-enterprise.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •