Over Social Enterprise NL

PwC

PwC levert een bijdrage aan de oplossing van maatschappelijke vraagstukken en zet sinds 2012 haar kennis en expertise in voor sociaal ondernemers om zo hun impact te helpen vergroten. Via het Social Enterprise programma kunnen o.a. leden van Social Enterprise NL kosteloos advies inwinnen. Jaarlijks helpt PwC meer dan 100 Social Enterprises. Verder organiseert PwC masterclasses voor sociale ondernemingen, doet PwC onderzoek naar relevante thema's en organiseert PwC jaarlijks het Social Impact Lab. 

Lees meer over PwC en Social Impact Lab 
Lees meer over PwC en CSR 

ABN AMRO

ABN AMRO wil de transitie naar een duurzame samenleving versnellen en daarbij is sociaal ondernemerschap een van de focuspunten. De bank steunt maatschappelijk bevlogen ondernemers in hun missie, zowel financieel als inhoudelijk. ABN AMRO stelt, naast een passende financiering, proactief haar kennis en netwerk beschikbaar. Voor leden van Social Enterprise NL biedt de bank persoonlijke coachingstrajecten.

Lees meer over ABN AMRO en sociaal ondernemen

Stichting DOEN

Stichting DOEN steunt voorlopers die de wereld groener, socialer en creatiever maken. Samen met deze pioniers versnellen we transities richting een samenleving waarin iedereen meedoet, we uitputting van de aarde tegengaan en waar ruimte is voor radicale verbeelding.
Hierbij werkt DOEN samen met partners zoals Social Enterprise NL. Met onze steun creëert dit initiatief een sterk netwerk van sociale ondernemers die werken aan een inclusieve en circulaire economie. Zo maken we impact die telt! 

Lees meer over stichting Doen en sociaal ondernemen

Netwerkpartners

Samen met onze netwerkpartners zorgen we voor de groei van de social enterprise sector en inspireren we anderen om ook bij te dragen aan deze nieuwe economie. 

https://www.denormaalstezaak.nl Training onderhandelen
https://sifutrecht.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •