Voor sociaal ondernemers

Groeiprogramma's

Social Enterprise NL biedt diverse groeiprogramma’s aan. Daarmee krijg je ondersteuning op maat om jouw sociale onderneming op een hoger plan te brengen. De ene keer ontwikkelen we zo’n groeiprogramma in opdracht van een partner, de andere keer op eigen initiatief. Sommige programma’s zijn alleen toegankelijk voor leden; andere zijn voor alle sociaal ondernemers. Heb je vragen over een van de programma's? Neem contact op met Leonie

Waarom biedt Social Enterprise NL groeiprogramma’s aan?
Met onze verschillende soorten groeiprogramma's willen we jou als sociaal ondernemer helpen om je maatschappelijke impact te vergroten. Ook willen we via de programma’s bijdragen aan een gunstiger ondernemingsklimaat voor sociaal ondernemers. We betrekken geëngageerde ‘versnellers’ bij de ontwikkeling van groeiprogramma’s; van potentiële financiers tot gemeenten. 

Hoe zien de groeiprogramma’s eruit?
In een groeiprogramma leer je de ins en outs van sociaal ondernemen. Daarbij komen niet alleen de inhoudelijke onderdelen van je businessmodel aan de orde, zoals marketing en financiering, maar ook soft skills, zoals pitchen en onderhandelen. De programma’s zijn op maat gemaakt; jouw specifieke ontwikkelvragen staan centraal. Tijdens de sessies verbinden we je met ons netwerk van partners, trainers, mentoren en experts. Bovendien krijg je de kans om te leren van andere sociaal ondernemers. In deze programma’s maken we natuurlijk gebruik van elementen van het ledenprogramma.  

Expeditie Impact

Expeditie Impact is een intensief praktijkgericht programma, waarin je leert je eigen impactonderzoek op te zetten en uit te voeren. In het programma groei je in 6 maanden van mooie impactambities naar concrete resultaten. Expeditie Impact, in samenwerking met Impact House - Grant Thornton gaat in oktober 2023 weer van start.

Lees meer

Next Level

Next Level is het access-to-finance-programma voor leden van Social Enterprise NL. Je krijgt hierin twee maanden de tijd om je investeringspropositie aan te scherpen en deze te pitchen voor impactinvesteerders. We organiseren dit programma sinds 2014. Momenteel staat er geen nieuwe editie gepland. Neem voor interesse en meer info contact met ons op en mail naar Leonie

Lees meer

Contact

Heb je een vraag over onze groeiprogramma’s? Neem contact op met Leonie Bank: leonie@social-enterprise.nl

Sluit je aan bij hét netwerk van sociaal ondernemers!

Social Enterprise NL biedt o.a. ondersteuning bij het vinden van financiering, het in kaart brengen van jouw maatschappelijke impact en het aanscherpen van je marketingstrategie.

word lid doe de zelftest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •