OOStaMO
- Horeca & voeding
- Voedseltransitie & natuurbehoud
Driekant
Driekant slaat een brug tussen de zorg- en hulpverlening en het bedrijfsleven.Henk Smit Driekant
Driekant is een biologische bakkerij met een winkel en lunchcafé met meerdere locaties in het centrum van Zutphen. Wekelijks komen hier meer dan 3.000 klanten.
Meer doen met minder mensen... Dat is tegenwoordig een populair motto. Maar niet bij Driekant! Zij geloven juist in het omgekeerde: zoveel mogelijk 'handen aan het brood'.
Dat heeft alles te maken met hun bedrijfsfilosofie. Mensen staan hier centraal.
Driekant is een ambachtsbedrijf met een sociaal hart. De weg naar het hart verloopt bij hun via de handen. Zij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen via het ambachtsvak. Daardoor zijn ze beter in staat het stuur van hun leven in eigen hand te nemen.
Meer weten?
Kijk op de website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!