Ctaste

#
Een bijzondere zintuiglijke belevenis bieden en volwaardige en betaalde banen voor visueel beperkten creëren, daar is Ctaste in 2007 voor opgericht.
Sandra Ballij, Ctaste

Ctaste

Geniet op een totaal andere manier van eten als restaurant Ctaste je uitdaagt om al je zintuigen te gebruiken tijdens een diner in het donker.

Bij Ctaste is het volledig donker, proeven, horen, ruiken en voelen zul je totaal anders ervaren. Daarom staat smaak bij Ctaste centraal en verrassen zij u met een smaakvol uitgebreid diner. Ctaste biedt naast dineren ook andere ervaringen in het donker, zoals een brunch, high tea, high wine / beer en andere proeverijen! Daarnaast bieden zij de workshop ‘blind vertrouwen’ aan die zeer geschikt is als verrassend bedrijfsuitjes.  

Maar hun restaurant gaat verder dan een unieke concept. Deze zintuiglijke belevenis biedt volwaardige en betaalde banen voor visueel beperkten. Inmiddels heeft Ctaste 11 visueel beperkte experts in dienst die zij vanuit een uitkeringssituatie aan een subsidievrije betaalde baan hebben geholpen. Droom is dat iedereen met een fysieke of zintuiglijke beperking, die gemotiveerd zijn om te werken, in hun talent te zetten en ervoor zorgen dat zij kunnen werken binnen een commerciële omgeving waarin zij hun toegevoegde waarde kunnen laten zien. Met dit in gedachte hebben zij in 2014 een nieuwe belevenis in het donker geopend: CtheCity en zijn gestart met Ctalents.

 

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: beperking, blind, restaurant

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •