Rechtstreex

#
Rechtstreex heeft als missie om de consument en hun voedsel dichterbij elkaar te brengen door het creëren van een transparante, lokale en sociale voedselketen op basis van menselijke maat.
Arthur Nijhuis Rechtstreex

Rechtstreex

Rechtstreex geeft jou alle vrijheid, om lekker te eten zoals jij dat wilt, eerlijk en altijd uit de buurt. Al jouw zelfgekozen boodschappen, online besteld, en op te halen bij jou in de wijk bij jouw eigen wijkchef.

Bij Rechtstreex geloven we in een voedsel keten die voor niemand schadelijk is, open en eerlijk, die kleine plaatselijke boeren ondersteunt en de keuze vrijheid terug geeft aan jou, 100% doorzichtig. Door het werken met wijkchefs zijn jouw boodschappen altijd dichtbij, net zoals bij een supermarkt. Alleen haal jij nu jouw eten op bij een van jouw eigen buurtbewoners, die eerlijk en lekker eten net zo belangrijk en vanzelfsprekend vindt als jij. Rechtstreex houdt het simpel, en hierdoor kunnen zij jou telkens opnieuw het lekkerste van het land bieden, Rechtstreex van de boer, eerlijk, gemakkelijk en met de scherpste prijs. Eerlijk en lekker eten nu voor iedereen beschikbaar. Doe je mee?

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Rotterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •