Geniet Werkt

#
Geniet Werkt heeft als doel dat de wereld van werk een afspiegeling is van de ├ęchte wereld, met een diversiteit aan werknemers.
Ilja Cras, Geniet Werkt

Geniet Werkt

Geniet Werkt biedt mensen een opleidingstraject waardoor ze zelfstandig worden in het verrichten van werkzaamheden. Dit doen ze door actief te trainen op werknemersvaardigheden en sociale vaardigheden zoals: werktempo, omgang met collega’s, betrouwbaarheid, etc. met als doel om weer aansluiting te vinden op de vraag van de huidige arbeidsmarkt.

Geniet Werkt is de sociale onderneming van Enspiratie en is actief op diversen vergaderlocaties in Arnhem. Een van de bekendste locaties is Geniet in de Weerd! Kom betaalbaar vergaderen of flexwerken in het lunchcafé van Geniet in de Weerd. Met vijf vergaderzalen bieden zij voor 2 tot 100 gasten plek. Een grotere bijeenkomst? Dan is de Koepelkerk op het Jansplein in het centrum een leuke en unieke locatie. Geniet achter de Koepel, ideaal voor kleine bijeenkomsten of geschikt als sublocatie voor een plenaire bijeenkomst in de Koepelkerk, is ook nog een optie.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Facilitaire dienstverlening, Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Arnhem

Andere sociale enterprises in de branche Facilitaire dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •