Irene's Catering

#
Irene's Catering verzorgt alles van een sandwich tot een bedrijfscatering en wil hierbij het beste uit hun personeel halen
Kim de Lorme, Eigenaar Irene's Catering

Irene's Catering

Good Food: meer dan eten alleen. Irene's Catering is ooit begonnen met een broodjesservice vanuit de schuur achter in de tuin. Inmiddels uitgegroeid tot een allroud cateraar en eventorganisator.

Het continu afstemmen en zoeken met de gebruikers naar de juiste “oplossing/invulling voor zijn of haar event/vraag. Irene’s Catering doet het werk en de afnemer geniet. Ze maken het verschil door met de afnemer mee te denken, blijven vernieuwen en blijven meedenken. Samen kijken naar wat er nodig is en daarbij niet putten uit bijvoorbeeld een bestaand assortiment, maar kijken naar wat de afnemer wil en wat bij de afnemer past.

Van ontbijt en sandwich delivery tot het volledig insourcen van bedrijfskantines, diners en events. Good Food is niet alleen de kwaliteit van het product. Voor Irene’s Catering gaat het om meer dan alleen eten. Good Food gaat ook over de band met de afnemers, eerlijk zijn en een eerlijke prijs voor de producten. Daarnaast gaat Good Food ook over het personeel en het soort bedrijf dat je bent.

Bij Irene's Catering is de maatschappelijke impact dat medewerkers weer zelfstandig in het levensonderhoud kunnen voorzien, geen aanspraak hoeven maken op sociale voorzieningen, maar boven al zich weer gewaardeerd voelen om wie ze zijn en wat ze doen. Ze doen mee aan de maatschappij. Een groot deel van de inkomsten van Irene's Catering wordt geinvesteerd in hun medewerkers. Ze accepteren dat bijvoorbeeld de productiviteit soms lager is. En ze maken tijd vrij voor coaching en bieden de nodige ruimte en ontwikkeling. Irene's Catering maakt ook tijd vrij voor de vele gesprekken en handelingen met bijvoorbeeld de praktijkscholen, het UWV en andere uitkeringsinstanties en de begeleiders en coaches.

 

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Harmelen

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •