Hét Bakkerscafé

#
Hét Bakkerscafé bied een kansrijke omgeving voor mensen die kwetsbaar zijn vanwege een verstandelijke, lichamelijk of psychiatrische beperking.
Eva Walraven, Directeur hét Bakkerscafé

Hét Bakkerscafé

De biologische bakkerij met lunchroom is een ontmoetingsplek voor buurtgenoten, specialist in het bakken van fantastisch brood en stimulerende werkplek voor een zeer divers team.

Hét Bakkerscafé wil het beste biologische brood van Nijmegen bakken, voor buurtbewoners en voor horecaondernemers verspreid door Nijmegen. De producten in de lunchroom zijn zoveel mogelijk biologisch, duurzaam en huisgemaakt, en worden professioneel vervaardigd en geserveerd.

De onderneming biedt ontwikkeltrajecten op maat voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en/of samenleving waardoor participatie in het maatschappelijk verkeer wordt bevorderd en mogelijkheid wordt geboden arbeids- en vakvaardigheden te ontwikkelen.

Hét Bakkerscafé is voor zorginstellingen, gemeenten, werkbedrijven en scholen een partner die met ontwikkeltrajecten op maat een plek biedt voor observatie, training, re-integratie, dagbesteding en scholing. Aandacht en zorg voor de missie en visie staan voorop. De zorggelden worden dan ook aangevuld met rendement uit de onderneming en niet omgekeerd. De symbiose van succesvolle producten in combinatie met een plek om te groeien voor iedereen maakt dat het monetaire succes omgezet wordt in maatschappelijk rendement.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Nijmegen

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •