Trash'ure Taarten

#
Trash'ure Taarten maakt al hun hartige en zoete patisserie van eten wat anders zou worden verspild én creëert werk voor mensen die wegens hun migratieachtergrond moeite hebben met het vinden van een baan.
Jeanne van Ittersum, Oprichter Trash'ure Taarten

Trash'ure Taarten

Bij Trash'ure Taarten maken we al onze hartige en zoete patisserie van eten wat anders zou worden verspild, samen met vluchtelingen.

30% van al het eten wat we produceren, haalt onze mond niet. Met jou bedrijf/organisatie kan je daar nu super makkelijk iets tegen doen. Serveer bijvoorbeeld onze petit fours als welkoms hapje bij je event, onze quiche bij je lunch of kies voor onze kleine bourgondische pasteitjes bij je (netwerk)borrel! Je zorgt met je bedrijf of event gelijk voor arbeidsparticipatie. Trash'ure Taarten werkt namelijk met statushouders die het lastig vinden om in Nederland passend werk te vinden.

De wereld verbeteren was nog nooit zo lekker en leuk!

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Voedseltransitie & natuurbehoud, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Wijchen

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •