The Colour Kitchen

#
Het doel van The Colour Kitchen is samen met gasten en partners het verschil te maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden
Arne Flantua, directeur/eigenaar The Colour Kitchen

The Colour Kitchen

The Colour Kitchen vergroot de zelfredzaamheid van haar leerlingen en maakt hen deels inkomensonafhankelijk d.m.v. werk/diploma.

The Colour Kitchen is een professioneel en commercieel hospitality concept met een groot maatschappelijk hart. Het doel is samen met gasten en partners het verschil te maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden. Dit gebeurt in de horecabedrijven, op de bedrijfscatering locaties en tijdens de partycatering activiteiten van The Colour Kitchen. De maatschappelijke activiteiten van The Colour Kitchen bestaan uit het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hen, mede door intensieve sociale begeleiding, een nieuwe kans te geven weer in te haken op de maatschappij. Tijdens de opleiding wordt veel aandacht besteed aan het begeleiden van de leerlingen, maar ook na het afronden van de opleiding worden de leerlingen door middel van jobcoaching begeleid. Kortom het nieuwe sociaal ondernemen: het bereiken van maatschappelijke doelstellingen in een zakelijk model. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •