Freshtable

#
Bij Freshtable bereiden de chefs duurzaam & sociaal inclusief (h)eerlijke maaltijden!
Yasmina Khababi, oprichter

Freshtable

Freshtable bevordert de arbeidsparticipatie van statushouders en staat voor sociale inclusie. Duurzaamheid en sociale inclusie gaan bij Freshtable hand in hand.

Freshtable is ontstaan uit een passie voor eten en het verbeteren van de wereld. Yasmina, het brein achter Freshtable, gelooft dat het geven om sociale inclusie en duurzaamheid niet twee aparte strijden hoeven te zijn. Met een grote groep getalenteerde statushouders die zich hebben gevestigd in Nederland, zag Yasmina helaas nog té vaak dat deze talenten onbenut werden. Zo zijn er dokters en accountants die vaak nog in de keuken staan of als bus chauffeur werken. Bij Freshtable wordt talent gewaardeerd én gevierd. Zo zijn er statushouders actief in de rollen als accountant, ICT en marketing, functies waar zij ook echt voor gestudeerd hebben. Daarnaast biedt Freshtable een duurzame oplossing aan waarin maaltijden in duurzame en/of herbruikbare verpakkingen worden geleverd. Via de Freshtable podcast en de leerzame blogs bespreekt Freshtable topics zoals climate refugees, gelijkheid, voedsel toegankelijkheid voor alle inkomensklassen en meer.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Sociale cohesie, Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Rotterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •