Over Social Enterprise NL

Wie wij zijn

 

Visie

In een tijd van nog steeds groeiende vervuiling en ongelijkheid, staan wij op om een betere wereld waar te maken. Sociaal ondernemers van nu en straks realiseren samen een radicale systeemverbetering. Wij leiden industrie, politiek en maatschappij naar een nieuwe economie waarin niet de waarde van aandeelhouders, maar maatschappelijke waarde centraal staat: de impact economie. Zonder afval. Zonder armoede. Zonder uitsluiting. Samen zorgen we voor een betere wereld: met iedereen, voor iedereen.
 

Missie

Samen realiseren we een radicale systeemverbetering.
 

Organisatiestructuur

Social Enterprise NL is opgericht door Mark Hillen en Willemijn Verloop. Mark Hillen, Leonie Bank en Stefan Panhuijsen vormen nu het bestuur en de directie, en werken met een energiek team aan een betere wereld.

Het beleid en de activiteiten worden afgestemd met een Leden Board, dat de stem van het netwerk vertegenwoordigt. Social Enterprise NL is een stichting met een Raad van Toezicht.

De activiteiten worden met name gefinancierd door de leden, door Founding Partners, en via activiteiten in opdracht van derden. Bekijk hier ons jaarverslag 2022.

 

 

In contact komen?

 

Wij helpen je graag op weg met je vragen over sociaal ondernemerschap, beleidsaanbevelingen of onderzoeksmogelijkheden.

Je kunt ons bereiken via:

 

   info@social-enterprise.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!