Brouwerij De 7 Deugden

#
Brouwerij de 7 Deugden is de brouwerij waar mensen met een beperking wél tot hun recht komen.
Garmt Haakma, oprichter Brouwerij De 7 Deugden

Brouwerij De 7 Deugden

Brouwerij De 7 Deugden wil mensen met een arbeidsbeperking zinvolle werkgelegenheid bieden door bijzonder smaakvol bier te brouwen en te verkopen.

Garmt Haakma heeft in 2010 Brouwerij De 7 Deugden opgericht nadat hij in zijn vorige baan een medewerker met autisme had ontslagen. Ondanks zijn commitment om deze jonge man een passende werkplek te geven, lukte dat binnen die organisatie niet. De nacht daarop lag hij te piekeren, hoe hij een werkplek zou kunnen creëren waar mensen met een beperking wél tot hun recht kunnen komen. Toen bedacht hij de brouwerij. 

Als je dan toch bier gaat brouwen, maak dan iets bijzonders: bier om rustig van te genieten, met smaken die echt anders zijn. Apart bier met moedige smaken. Brouwerij De 7 Deugden heeft 7 bieren in het vaste assortiment. Daarnaast zijn er de specials en seizoensbieren: allemaal gebrouwen om te combineren met hapjes of mooie kazen.  

In 2018 werken elke week bijna 20 mensen met heel verschillende achtergronden die genieten van hun werk en van een product waar ze trots op kunnen zijn.

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •