Food2Smile

#
Er wordt teveel suiker onder de jeugd gebruikt, met alle gevolgen van dien. Natuurlijk wil je af en toe snoepen! Maar kies dan voor een gezonder alternatief!
Miriam Bouwens, directeur Food2Smile

Food2Smile

Food2Smile produceert lekker meukvrij snoep en snacks. Uitbannen snoep is namelijk een utopie, een verantwoord snoepje aanbieden niet. Impact: bijdragen aan een gezonde jeugd.

Wat doe je als je Nederland ongezonder en dikker ziet worden en je het niet langer aan kunt zien dat steeds meer kinderen maar ook volwassenen kampen met overgewicht. Dan neem je het voortouw en stop je al je opgedane kennis als voedingsconsulent  in de productie van verantwoord snoep. Dat deed Miriam Bouwens en zo ontstond Food2Smile. Een jaar geleden en nu al een mooie line-up van verantwoord snoep & snacks.

Food2Smile staat voor lékker... meukvrij snoepen. Ofwel verantwoord snoep & snacks zónder toegevoegde suikers, geen rode E-nummers, vaak gluten- en lactosevrij, gelatinevrij en tast het tandglazuur niet aan. 

Food2smile neemt naast haar gezonde bedrijfsdoelstellingen, ook haar MVO-beleid erg serieus. Geen woorden maar daden! Dit begint al met de productie van haar producten zonder toegevoegde suikers, maar ook met het sociale arbeidsklimaat. Naast haar droom om Nederland gezonder te maken, probeert zij ook de dromen van diverse goede doelen organisaties te verwezenlijken, zoals van Stichting Twiga.

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Amersfoort

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •