Sofine Foods

#
Iedereen laten ontdekken hoe heerlijk het is om meer en vaker plantaardig te eten. Lekker voor vandaag, beter voor morgen!
Bart Merkus van Sofine Foods

Sofine Foods

De wereld is er klaar voor: als we zo meteen ruim 9 miljard mensen willen kunnen voeden, dan moeten we in plaats van dierlijke eiwitten méér plantaardige eiwitten gaan eten. En steeds meer mensen willen dat ook. Niet alleen omdat plantaardige voeding veel gezonder is of omdat deze gerechten beter voor de wereld zijn, maar vooral omdat ze ook heel erg smakelijk kunnen zijn.

Dat ziet Sofine Foods als een kans. Ze laten zich dan ook inspireren door gerechten en (h)eerlijke kooktrends uit de hele wereld! De wereld is klaar voor lekkere (dier–en) plantaardige producten … en Sofine Foods ook! Sofine Foods is een groeiend Nederlands voedingsbedrijf met een missie: we bereiden en verkopen voedingsproducten op plantaardige basis die heel erg lekker zijn, maar ook gezonder, duurzamer en vriendelijker voor het milieu. Wetenschappers over de gehele wereld adviseren dan ook minder dierlijke- en méér plantaardige voeding. Sofine's ambitie is om de meest gewaardeerde innovatieve producent te zijn van heerlijk plantaardig eten. De betrokken mensen zijn gedreven om heerlijke producten te ontwikkelen en te bereiden. Zo willen ze voortdurend inspelen op de wensen van consumenten en klanten, op een manier die duurzaam en efficiënt is.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Landgraaf

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •