The Ketchup Club

#
The World Needs More Ketchup!
Anne Janssens, Founding partner

The Ketchup Club

Voedselverspilling is wereldwijd een groot en groeiend probleem. In Kenia gaan, bijvoorbeeld, meer dan 50% van alle tomaten en mango's verloren doordat vraag & aanbod niet goed op elkaar zijn afgestemd en er lokaal geen manieren zijn om deze snel te verwerken. The Ketchup Club heeft een hele simpele, maar doeltreffende manier gevonden om dit op te lossen. Namelijk, door er heerlijke, duurzame ketchups van te maken!

 

The world needs more ketchup

Ketchup? Jazeker. Deze eeuwenoude manier van groente en fruit verwerken zorgt ervoor dat ingrediënten langer behouden blijven. Dat betekent meer smaak, meer natuur, meer blije boeren en meer fijne momenten.
The Ketchup Club werkt samen met meer dan 100 Keniaanse boerenfamilies en biedt hen een afnamegarantie en een eerlijke prijs. Zo voorkomen we samen voedselverspilling.

De zongerijpte tomaten worden lokaal gedroogd waardoor de oogst maximaal benut wordt. In Nederland maken onze chefs er de heerlijkste ketchups van. Reinventing ketchup zoals het ooit bedoeld is: als een heerlijke smaakvolle saus met eindeloze mogelijkheden. Puur, ambachtelijk, en zonder kunstmatige toevoegingen. Wij gebruiken geen geraffineerde suikers en onze ketchups bevatten vele minder suiker dan de meeste andere ketchups. Alleen wat de natuur ons geeft. Daar wordt je favoriete comfort food nog lekkerder van!
 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amersfoort

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •