Natulatte

#
Natulatte levert vegan melk- en chocolademelkpoeder voor in de zakelijke koffieautomaat.
Astrid van Santen, oprichter Natulatte

Natulatte

Natulatte is de eerste onderneming ter wereld die een plantaardige havermelkpoeder en cacaomix voor de professionele koffieautomaat op de markt brengt en hiermee zorgt voor een diervrije en duurzame koffiebreak.

Natulatte is een food startup die een plantaardig alternatief biedt voor de koemelkpoeder die wordt gebruikt in professionele koffiemachines op de werkvloer. Totdat onze innovatie op de markt kwam was er voor de zakelijke koffieautomaat nog geen plantaardig alternatief. Natulatte biedt dit alternatief nu wel!
De switch naar meer plantaardig eten is noodzakelijk vanwege de vele duurzaamheidsvoordelen zoals: vermindering opwarming van de aarde, verlagen stikstof uitstoot en voorkomen van dierenleed.
Door gebruik van Natulatte in plaats van dierlijk melkpoeder, wordt bij elke consumptie cappuccino, latte of hot choco fors bespaart op landgebruik, water en CO2 uitstoot.
Vanuit de missie: 'Vrijheid & Geluk voor mens en dier' wil Natulatte iedereen kennis laten maken met plantaardige alternatieven voor de koffie vendingmachine en de positieve invloed van plantaardige voeding op het milieu laten zien! Geen industrie is schadelijker voor de aarde dan de bio-industrie. Ook voor de gezondheid van de mens is het gunstiger om meer plantaardig te eten. Consumenten wereldwijd laten overschakelen op plantaardige alternatieven is de oplossing voor een duurzaam leven op aarde.
Natulatte draagt zo haar steentje bij aan de transitie naar meer plantaardige voeding, het tegengaan van klimaatverandering en verminderen van dierenleed.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Hengelo

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •