Juni Lekkernijen

#
Juni staat met hun kleurrijke assortiment, medewerkersbestand en sfeer voor duurzaam en verantwoord voedsel.
Lies Nieuwenhuis, CEO

Juni Lekkernijen

Juni Lekkernijen, uniek in haar soort, is een duurzame en sociale catering formule gespecialiseerd in het ontwikkelen, opzetten en exploiteren van catering activiteiten op locatie.

Vanuit de sterke visie voor het verzorgen van duurzaam en verantwoord voedsel, vermindering van voedselverspilling en sociale maatschappelijke impact maken, bereidt Juni Lekkernijen elke dag verse en gezonde maaltijden. Kleurrijk is Juni’s belangrijkste kernwaarde. Het staat voor kleurrijk assortiment, kleurrijk personeel en kleurrijke sfeer.

Door het Juni gevoel uit te dragen, ontstaat er een vertrouwde sfeer waar gasten dagelijks willen terugkomen. Daarnaast biedt Juni Lekkernijen haar medewerkers met en zonder beperking een leerzame en veelzijdige werkomgeving waar zij zich verder kunnen ontwikkelen in een leuke baan.

Juni werkt graag aan langdurige samenwerkingen met partners die de filosofie op het gebied van voedsel en mensen delen. Juni Lekkernijen zet haar kleurrijke creativiteit graag in om de horeca binnen bedrijven te laten bloeien.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Den Haag

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •