Moestuin Maarschalkerweerd

#
Bij De Moestuin proberen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer sociaal en arbeidsmatig te activeren, om mee te kunnen doen in de samenleving.
Pieter Jagtman, Moestuin Maarschalkerweerd

Moestuin Maarschalkerweerd

Meedoen in een arbeidsmatige setting om weer verder te komen in de samenleving.

De Moestuin is een sociale onderneming aan de Oostkant van Utrecht. Ze zijn in 2002 begonnen en bestaan uit een tuinderij, lunchafe met winkel, restaurant “De Oranjerie” en een houtwerkwerkplaats. Het bedrijf levert verse groenten aan horeca en winkels, ze verkopen eigen groenten en kruidenierswaren in onze winkel en ze verkopen huisgemaakte producten van lunches tot diners in hun lunchcafe en restaurant.

De Moestuin is een uniek project dat mensen begeleidt met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen ze onder andere door het bieden van maatwerk, sociale- en arbeidsmatige activering, reintegratie en door middel van leer-werktrajecten.

De aanleiding voor het opzetten van deze sociale onderneming is dat ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verder willen helpen om weer mee te kunnen doen in de samenleving.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij laten niets achter op jouw device en kunnen dus ook niet zien wat jij verder allemaal gaat doen. Jouw IP-adres wordt niet gedeeld met derden, en wordt dus ook niet gebruikt voor commerciële of politieke doelen. Meer weten?

Ok

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •