Rendiz

#
Rendiz ontwikkelt projecten waarbij een samenwerking ontstaat tussen commerciële, publieke en zorgdiensten waar mensen hun talenten kunnen ontwikkelen.
Peter Broekmans Rendiz

Rendiz

Rendiz biedt iedereen die nu aan de kant staat, de mogelijkheid om een daginvulling te hebben die voldoening geeft: een daginvulling die aanzet tot ontwikkeling!

Rendiz ontwikkelt projecten waarbij synergie ontstaat door het combineren van commerciële-, publieke- en zorgdiensten. Elk project biedt mogelijkheden voor het ontwikkelen van talenten van mensen. Voor de een betekent dit werkervaring opdoen met hulp van een coach om uiteindelijk door te groeien naar een baan. Voor een ander is dagbesteding het doel op zich.

Ook geeft Rendiz via deze projecten leegstaand vastgoed een nieuwe bestemming; een lunchroom in een voormalige basisschool, een was- en strijkservice in een oude machinefabriek en een bed & breakfast in een monumentaal stationsgebouw.

Op dit moment zijn er al meer dan 15 projecten door Rendiz opgezet: van lunchroom tot pannenkoekenrestaurant, van binnenspeeltuin tot ondergrondse paintball-kelder en van dagbesteding voor dak- en thuislozen tot kinderboerderij.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Panningen

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •