Het Blok

#
Het Blok leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op binnen de horeca en detailhandel.
Marloes van den Berg & Cindy klein Ikink, sociaal ondernemers Het Blok

Het Blok

Het Blok streeft naar een samenleving waarin niemand meer wordt uitgesloten. Het Blok leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op binnen de horeca en detailhandel met als doel de persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en uitstroom naar betaald werk mogelijk te maken.

Zij geloven in de kracht van en bewonderen de diversiteit van mensen. Door deze diversiteit van mensen te omarmen en de persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen binnen het arbeidsproces dragen zij bij aan een lokale inclusieve arbeidsmarkt. Het Blok gelooft in werk voor iedereen en een arbeidsmarkt waar verschil heel gewoon is. 

Onderneming & team
Met passie voor het vergroten van maatschappelijke impact en de droom voor een eigen sociale onderneming zijn Marloes en Cindy samen gaan bouwen aan de wens om het arbeidsaanbod voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit te breiden. Met deze intrinsieke motivatie, hun doeners mentaliteit en de ongelimiteerde mogelijkheden en kwaliteiten van hun teamgenoten werken zij iedere dag met veel passie en plezier aan de belofte en visie van Het Blok.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding, Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Lichtenvoorde

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •