Mesjokke

#
Mesjokke produceert chocolade op basis van direct triade: dichter bij de bron.
Per Vonk, Mede-oprichter Mesjokke

Mesjokke

Mesjokke verkrijgt de cacao door ‘Direct Trade’ wat betekent dat de bonen direct bij de cacaoboeren worden ingekocht. De boeren krijgen een eerlijke prijs en er is volledige transparantie over waar de bonen vandaan komen, hoe ze zijn behandeld, wie ze heeft geplukt én dat ze van een fantastische kwaliteit zijn.

Bovendien wordt er enkel met ‘specialty cacao’ gewerkt: bijzondere cacaotypes die de meest diepgaande en prikkelende smaken aan onze repen geven. Elke stap in het productieproces, van het roosteren tot en met het inpakken, ligt hierbij in eigen hand. Klabats!: een bean-to-bar chocolade met een cacaobeleving waar men wild van wordt.

Mesjokke maakt absurd lekkere en ongekend eerlijke chocoladeproducten. Daarbij zijn drie kernwaarden van groot belang: Direct Trade (directe handel, meer transparantie, betere traceerbaarheid), Bean-to-bar (productie in eigen hand, chocolade van hoge kwaliteit, meer diepgang en complexiteit in chocolade) en Fun (mensen op een leuke manier meenemen in dit verhaal).

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •