Tony's Chocolonely

#
Werken bij Tony’s Chocolonely gaat echt onder je huid zitten, dit houdt niet op totdat alle chocolade 100% slaafvrij is.
Henk-Jan Beltman, Tony's Chocolonely

Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely wil impact maken door chocolade te maken op een manier waar geen nare bijsmaak aan kleeft: 100% slaafvrij.

Op dit moment werken er slaven op de cacaoplantages in West-Afrika. Veel van hen zijn kinderen. Dit is niet normaal. Onze visie is 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen onze chocolade. Maar alle chocolade wereldwijd.

Met waanzinnig lekkere chocolade geven we het voorbeeld en laten we zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop we met de cacaoboeren omgaan: 100% slaafvrij, eerlijk en transparant.

In ons eentje maken we onze chocolade slaafvrij, maar samen maken we alle chocolade 100% slaafvrij. Dus we vragen jou met ons mee te doen. Want hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en ons verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrije chocolade normaal wordt. Uiteindelijk bepaal jij. Doe je mee?

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •