Lekker Brood

#
Lekker Brood is een biologische bakkerij uit Den Haag, waar brood bakken op sociale, duurzame en ambachtelijke wijze centraal staat.
Gosse Bijlenga, Operator

Lekker Brood

Lekker Brood is in 2012 ontstaan uit de ambitie om gewoon lekker brood te maken en verkopen. Lekker Brood wilde een gedegen tegenhanger zijn op supermarktbrood en brood van grote bakkerijketens. Die ambitie is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde bakkerij met meerdere verkooppunten in Nederland. Iedereen kan bij deze spots onze ambachtelijke broden kopen, maar je kunt ze ook tegenkomen bij restaurants, hotels, natuurwinkels en strandtenten.

De duurzame ambitie reikt verder. Naast het gebruik van duurzame grondstoffen, heeft Lekker Brood mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betaald in dienst om zo bij te dragen aan een duurzame arbeidsketen. Een deel van de medewerkers was niet in staat om zelfstandig een baan te vinden of te behouden. Bij Lekker Brood in de bakkerij is er wel ruimte voor mensen met lichamelijke, verstandelijke, auditieve, visuele of psychische aandoeningen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Den Haag

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •