Ekomenu

#
Ekomenu heeft de ambitie miljoenen mensen te helpen in nieuwe gezonde en duurzame voedselroutines met gepersonaliseerde maaltijdboxen.
Jack Stroeken, Oprichter Ekomenu

Ekomenu

Ieder mens is anders en iedereen verdient een gezonde leefstijl. Maar het lukt ons niet alléén. Ekomenu biedt een gezonde en duurzame voedselketen die consumenten voedselgedrag helpt veranderen.

Onze visie – Ieder mens is anders
Ieder mens is anders en iedereen verdient een gezonde leefstijl. Maar het lukt ons niet alléén. Ons lichaam en geest zijn niet opgewassen tegen het aanbod in de supermarkt. Wie haalt er heelhuids de kassa?

Ekomenu is het alternatief: dé gepersonaliseerde maaltijdbox met verantwoorde recepten en pure, biologische ingrediënten op maat. Direct van de boer, rechtstreeks bij jou thuisbezorgd. De biologische producten worden duurzaam geteeld op een rijke bodem, zonder kunstmest of synthetische bestrijdingsmiddelen, maar mét de wijsheid van moeder natuur.

Persoonlijk
Met Ekomenu werk je aan gezonde gewoontes en ontdek je verrassende recepten. Met Mijn Persoonlijk Menu kun je maximaal aansluiten op jouw eigen persoonlijke leefstijl. Kies zelf je leefstijl en je recepten. Heb je overgevoeligheden? Dan informeren we je daarover bij de gerechten. Ken je lichaam en de gerechten die bij jou en je gezin passen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Horeca & voeding, Retail, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Horeca & voeding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •