WOO

#
WOO brengt luxe verwenproducten op de markt die het resultaat zijn van een bijzonder co-creatie proces van mensen uit verschillende windhoeken. WOO verbindt mensen.
Saskia de Knegt, WOO

WOO

WOO staat voor genieten, kracht en kwaliteit. WOO streeft ernaar een nieuwe standaard te creëren op het gebied van luxe. Een luxe waar alle betrokkenen betere van worden. Deep luxury dus!

WOO ontwikkelt een volledig lifestyle assortiment. Van luxe parfumkaars, fashion wear, accessoires tot natuurlijke, high end verzorgingsproducten voor lichaam en huis. WOO werkt op verschillende continenten samen met consumenten, ondernemers, designers. boeren, vakmensen, vrouwenorganisaties, lokale overheden, ngo’s. Samen maken we WOO uniek. Op dit moment verkoopt WOO haar producten in 100 high end mode en lifestyle stores in Europa, Azië en USA. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij laten niets achter op jouw device en kunnen dus ook niet zien wat jij verder allemaal gaat doen. Jouw IP-adres wordt niet gedeeld met derden, en wordt dus ook niet gebruikt voor commerciële of politieke doelen. Meer weten?

Ok

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •