FLASKE

#
FLASKE helpt bedrijven en consumenten wegwerp en plastic-vrij te worden door duurzame, gepersonaliseerde producten aan te bieden.
Ruben Peters, Eigenaar

FLASKE

Gemiddeld worden er 156 plastic flesjes per persoon gebruikt waarvan er 40 van in de oceaan eindigen. FLASKE vervangt dit door één herbruikbare drinkfles die je jarenlang kan gebruiken! Dat is niet het enige voordeel. Al onze producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit rvs waardoor de dranken 24 uur koud en 12 uur warm blijven. De flessen zijn 100% lekvrij, BPA-vrij en condens-vrij. Ze zijn geheel te personaliseren met laserlogo/ 3D kleurlogo en eventueel namen van de medewerkers of relaties.


Naast onze best-seller drinkfles hebben we ook mooie koffiebekers, voedselcontainers en wijnsets. Zo maken we alle bedrijven en organisaties plastic-vrij en kunnen zij genieten van hun drank en eten op perfecte temperatuur. Daarnaast steun je gelijk de Plastic Soup Foundation, want wij doneren 10% van de jaarwinst voor plastic-vrije oceanen en lichamen! Neem contact met ons op wanneer je interesse hebt in gepersonaliseerde digitale samples voor je medewerkers en of relaties.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Ijsselstein

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •