The Flower Family

#
The Flower Family is meer dan zomaar een online bloemenservice. Zij zijn de eerste bloemenservice die zich inzet voor mens, milieu en maatschappij.
Jos van Beuningen, Co-founder The Flower Family

The Flower Family

The Flower Family is meer dan zomaar een online bloemenservice. Zij zijn de eerste bloemenservice die zich inzet voor mens, milieu en maatschappij. Als family member ontvang je niet alleen stijlvolle bloemen met een verhaal, maar maak je ook samen de wereld een stukje mooier.

Bloemen met een verhaal

The Flower Family werkt samen met duurzame en gepassioneerde kwekers, die rekening houden met energievoorziening, waterhuishouding en letten op het gebruik van pesticiden voor ongedierte op de bloemen. Ook begeleidt en coacht The Flower Family 'hun talenten': een groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die ze laten opbloeien in de maatschappij door ze een veilige en vertrouwde werkplek te bieden. De bloemen worden door heel Nederland bezorgd aan huis of op kantoor in recyclebare verpakkingen. Via de website kies je als 'family member' hoe jouw membership eruit ziet - je favoriete bloemen met het gewenste formaat en een geschikt bezorgmoment.     

De twee oprichters van The Flower Family begonnen met de startup tijdens het afronden van hun studie. Laurens Mulder, die uit een echte bloemenfamilie komt, deelde dezelfde droom als zijn vriend Jos van Beuningen. Namelijk een bedrijf opzetten met oog voor mens, milieu en maatschappij. Samen met partner Ilja Bakx, de family members, huisstylist Dennis Kneepkens, kwekers en de talenten, voelt het bedrijf aan als een hechte familie.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Leiden

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •