Blooms out of the Box

#
Blooms out of the Box maakt verfrissend groene relatiegeschenken en biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en zinvolle werkweek.
Simon Speelman & Erna Ebbinge, oprichters Blooms out of the Box

Blooms out of the Box

Blooms out of the Box vindt het belangrijk bij te dragen aan een groenere en socialere wereld. Met de BloomsBox proberen we een zo hoog mogelijke impact op het welbevinden van mensen te hebben en een zo laag mogelijke (negatieve) impact op onze leefomgeving. Door bewuste keuzes te maken dragen wij ons steentje bij aan een groene en duurzame wereld. Met frisse luchtzuiverende planten. 

Goed doen voelt goed

Blooms out of the Box bestaat sinds 2018. De wereld van de relatiegeschenken kon wel een oppepper gebruiken. Qua creativiteit én duurzaamheid. Dat is de missie van Blooms out of the Box.

Met de gepatenteerde BloomsBox heeft Blooms out of the Box een duurzame en effectieve manier gevonden om planten te verzenden met zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Daarom werd multifunctionele verzendverpakking ontwikkeld die óók als plantenpot dient. Voor het gemak van de ontvanger zorgt een waterreservoir ervoor dat de planten eenvoudig met weinig moeite fris blijven en kunnen groeien.

Zo werd de eerste BloomsBox een feit: een 3-in-1 design dat duurzaam, milieuvriendelijk en gemakkelijk is voor de ontvanger.

De BloomsBox: een groen relatiegeschenk met logo of slogan

Sindsdien is het aanbod flink uitgebreid: de mogelijkheden zijn oneindig. Ter aanvulling op de luchtzuiverende planten zijn er nu ook BloomsBoxen met kruiden, kerstboompjes, droogbloemen en ga zo maar door. Stuk voor stuk zijn de BloomsBoxen duurzame, originele relatiegeschenken.

Kies jij ervoor om medewerkers of relaties een BloomsBox te geven? Dan geeft Blooms out of the Box je een digitaal schouderklopje. Ook jij draagt dan bij aan een groene, duurzame wereld. Een dikke dankjewel!

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail, Productie & assemblage, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •