BLOOM your message

#
BLOOM your message is de maker van drukwerk op bloeipapier, papier dat je kunt planten!
Sjoerd van Dijk, medeoprichter BLOOM your message

BLOOM your message

Alle producten die BLOOM your message ontwikkelt dragen bij aan de biodiversiteit. BLOOM is geen groothandel, maar ontwikkelt eigen producten. Echte specialisten!
 

Zo is BLOOM your message dé maker van bloeikaarten. Ook het drukken van het plantbare papier doen zij in eigen beheer. Het papier wordt gemaakt van oude kranten en bevat zaden, een volledig gerecycled product. De wenskaart, uitnodiging, naamkaart of flyer kan vervolgens in z'n geheel worden geplant. met voldoende water en liefde groeien er vrolijke plantjes en bloemen uit het drukwerk.

Bij BLOOM your message doen ze geen concessies op het gebied van duurzaamheid. Zo werken zij enkel met Nederlandse zaden die bij- en vlindervriendelijk zijn.

Ook is BLOOM de bedenker van het eerste circulaire DIY bijenhotel. De Air Bee&Bee. Dit bouwpakket dat zij in samenwerking met de Nederlandse Bijenstichting hebben ontwikkeld is een verantwoord en uniek relatiegeschenk of cadeau. Dat ook nog eens door de brievenbus past.

Niet alleen de producten zijn verantwoord, maar de gehele bedrijfsvoering is hier op ingericht. Ook werken ze bij BLOOM met 5 locaties van de sociale werkvoorziening.

De producten zijn makkelijk op te nemen in uw bedrijfsvoering. Iedereen heeft immers wel eens een wenskaart, flyer of relatiegeschenk nodig. Hoe mooi is het dan om hier gelijk uw eigen duurzame beleid mee te communiceren.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Facilitaire dienstverlening, Productie & assemblage, Retail, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Schiedam

Andere sociale enterprises in de branche Facilitaire dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •