Mooi door mij - ZOdIEZiJN

#
''Mooi door mij, een label met een mooi verhaal powered by Stichting ZOdIEZiJN: de producten van Mooi door mij worden gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking
Margriet Knook, Mooi door mij - ZOdIEZiJN

Mooi door mij - ZOdIEZiJN

ZOdIEZiJN laat zien dat iedereen in staat is een bijdrage te leveren aan mooi vormgegeven producten.Stichting ZOdIEZiJN is een landelijke onafhankelijke organisatie die design en commercie koppelt aan dagbesteding voor mensen met een beperking. Ieder mens heeft waarde voor de maatschappij. Waardering krijgen voor geleverd werk laat een mens groeien. Zinvolle producten maken is daarvoor de basis. Daar is het label Mooi door mij voor ontwikkeld. Originele en inspirerende musthaves met een A-merkstatus.

De makers van Mooi door mij hebben een (verstandelijke) beperking. Voor de dagbesteding in een zorginstelling is apparatuur en kennis van ambachtelijke technieken aanwezig. Van duurzame materialen als klei en papier worden producten gemaakt waar je de hand van de maker in ziet. Nederlandse ontwerpers zijn de uitdaging aangegaan om artikelen te ontwikkelen naar hun standaard voor design met als voorwaarde dat die met eenvoudige handelingen te produceren zijn. Bestaande ontwerpen die al aan die voorwaarde voldoen, hebben voor het label Mooi door mij, de uitstraling van nu gekregen: nieuwe kleuren en een eigen stempel. Dat eigen karakter van de artikelen laat je weten dat er met hart en ziel aan gewerkt is. Geen anonieme perfectie uit een massafabriek; hier heeft een mens aan gewerkt. Dat werk voor de Mooi door mij collectie, geeft de makers een eigen rol in de maatschappij. Het biedt een persoonlijke uitdaging en zicht op de toekomst.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Middenmeer

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •