Johnny Jungle - Eco Social Shop

#
Johnny Jungle heeft als missie de eerlijke & duurzame winkel te zijn voor werk, wonen, sport en reizen. En zakelijk voor relatiegeschenken en kerstpakketten.
Susanne Spanjer Oprichtster 'Johnny Jungle - Eco Social Shop'

Johnny Jungle - Eco Social Shop

Johnny Jungle wil graag bewustwording creëren rondom eerlijke prijzen en eerlijke handel. En gelooft dat wanneer we allemaal met iets meer overweging winkelen, we samen een grote bijdrage kunnen leveren aan een positieve impact op mens, dier en milieu.

 

Johnny Jungle wil meer zijn dan een webshop, ze willen een sociaal platform zijn waar de consument kennismaakt met mooie (nieuwe) duurzame merken en waar tegelijkertijd bewustwording wordt gecreëerd rondom eerlijke werkomstandigheden.

Ieder product heeft een verhaal. Door deze zo compleet mogelijk te delen en ook de maker van het product een gezicht te geven, hoopt Johnny Jungle dat consumenten en bedrijven steeds vaker bewustere keuzes maken.

Het ultieme doel is dat consumenten op www.johnnyjungle.nl alle producten kunnen vinden voor werk, wonen, sport en reizen, maar dan altijd eerlijk, duurzaam en van goede kwaliteit. Ook zakelijk gezien hopen ze hierin een verandering teweeg kunnen brengen op het gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •