Wonderable

#
Wonderable draagt bij aan de ontwikkeling van welvaart en werkgelegenheid in verre landen door hun woonaccessoires door ambachtelijke producenten uit deze landen te laten maken.
Carla Peters, oprichter Wonderable

Wonderable

Wonderables zijn accessoires voor in je huis. Met de hand gemaakt en een lust voor het oog. In haar Wonderable collectie combineert Carla Peters de heldere lijn uit de westerse ontwerptraditie met eeuwenoude handwerktechnieken uit verre landen. Dat levert spannende nieuwe vormen op vol verwijzingen en commentaren. Simply Wonderable: prachtige ontwerpen om een leven van te houden. 

De eerste Wonderable-collectie kwam eind 2009 op de Nederlandse markt en sindsdien maakt Wonderable een stormachtige groei door. De woonaccessoires van Wonderable zijn inmiddels te koop in designgaleries en woonwinkels in zesentwintig landen (waaronder Duitsland, Frankrijk, VS, Brazilië, Taiwan en Zuid-Afrika).

Wonderable's missie is om het beste van twee werelden verenigen. Dat doen ze door ons ontwerptalent en onze marktkennis ten dienste te stellen van ambachtelijke producenten uit verre landen. Zo leveren ze daar een bijdrage aan de ontwikkeling van werkgelegenheid en welvaart. En het leuke is: hoe meer Wonderables ze verkopen, hoe mooier de wereld wordt.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Productie & assemblage, Retail
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •