Food for Skin

#
Food for Skin ontwikkelt, produceert en verkoopt duurzame huidverzorging op basis van (rest/bijstromen) van groenten en planten.
Angela Ursem, Medeoprichter Food for Skin

Food for Skin

Twee zussen hebben de handen ineen geslagen om een alternatief te ontwikkelen voor de vervuilende huidverzorgingsmarkt. Food for Skin laat zien dat het wél kan: super goed werkende producten, zonder zooi en duurzaam geproduceerd!

Drie jaar geleden liep een frustrerende zoektocht naar duurzame én goed werkende huidverzorging uit in een plan om de handen ineen te slaan. Een huidspecialiste en een merkenbouwer besloten het heft in handen te nemen en zelf huidverzorging te ontwikkelen die echt goed werkt, in NL geproduceerd is, vegan, 100% natuurlijk, zonder zooi is en zo duurzaam mogelijk is geproduceerd.

Eind 2020 lanceerden de zussen https://www.foodforskin.care, wonnen zij maar liefst twee Dutch Beauty Awards en stonden zij bij meerdere Awards als finalist op het podium.

In 2022 gaan zij weer stappen zetten om hun producten nog verder te verduurzamen, door weer het heft in eigen handen te nemen en zelf cosmetische ingrediënten te gaan ontwikkelen, bij gebrek aan duurzaam gewonnen cosmetische ingrediënten.

Samen met NGO's en andere cosmetica bedrijven willen zij de consument informeren over waar je nu eigenlijk mee smeert. Want alleen samen, maken we de beauty industrie schoon!

Two sisters on a mission... Food for Skin - natural beauty

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail, Productie & assemblage, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •