Biowust

#
Biowust zet zich in voor het toegankelijk maken van verzorgingsproducten met een minimale impact op de natuur en onze gezondheid.
Jonathan de Vries, oprichter Biowust

Biowust

Biowust transformeert dagelijkse routines in milieubewuste rituelen. Elke verzorgingskeuze draagt bij aan een stralend bestaan en een groenere planeet.

 

Biowust is een gedreven onderneming die zich richt op het aanbieden van duurzame verzorgingsproducten. De oprichters werden geïnspireerd door de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke alternatieven in de verzorgingsindustrie. Ze wilden een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd consumenten bewust maken van hun consumptiegedrag. Door hoogwaardige, ethisch verantwoorde producten aan te bieden, wil Biowust mensen aanmoedigen om bewuste keuzes te maken en bij te dragen aan een schonere planeet. Hun passie voor natuurlijke schoonheid en hun toewijding aan duurzaamheid vormen de kern van hun bedrijfsmissie, waarbij ze streven naar een wereld waarin zorg voor het milieu naadloos samengaat met persoonlijke verzorging.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail, Productie & assemblage
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie, Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Luttelgeest

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •