Elliz in Company

#
Bij Elliz in Company werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan bijzondere textiele producten en aan zichzelf.
Elze Frie, Oprichter en directeur Elliz in Company

Elliz in Company

​Bij dit kleurrijke en sociale textielatelier maken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bijzondere producten, zoals herinneringsdekens en troostknuffels voor mensen die iemand missen.

Elliz in Company geeft mensen een kans om mee te doen. Met motivatie, een unieke werkwijze en een textielvakopleiding worden mensen met afstand, mensen met mogelijkheden.

Er wordt met aandacht, geduld en doelgerichtheid samen gewerkt om mensen eerst tot zichzelf en vervolgens tot ontplooiing te laten komen. Met als uiteindelijke doel een kwalitatief hoogwaardig en persoonlijk product voor de klant en een duurzame plek in de maatschappij en/of arbeidsmarkt voor de maker.

Er is al genoeg textiel in de wereld, daarom bestaan alle producten uit gerecyclede materialen en werkt Elliz in Company alleen in opdracht.

Oprichtster Elze Frie ziet dat er nog weinig aandacht is voor het gebrek aan eigenwaarde waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, last van kunnen hebben. Elliz in Company laat mensen meedoen. Door het leren werken aan betekenisvolle producten en de unieke werkwijze “ontdooien, ontplooien, zelf rooien” krijgen mensen weer het gevoel mee te tellen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Mode, Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Zaltbommel

Andere sociale enterprises in de branche Mode

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •