KBL Circulair Schoonmaakcentrum

#
KBL Circulair Schoonmaakcentrum ontzorgt u bij het implementeren van de circulaire economie in uw bedrijf.
Hilco Kooistra, directeur KBL Circulair Schoonmaakcentrum

KBL Circulair Schoonmaakcentrum

KBL Circulair Schoonmaakcentrum heeft als missie om de professionele schoonmaakwereld te verduurzamen. Dit kunnen wij niet alleen. Doe mee en maak de schoonmaak en facilitaire dienst duurzamer. 

KBL Circulair Schoonmaakcentrum is een circulaire groothandel voor de professionele schoonmaakmarkt. Schaarser wordende grondstoffen aan de ene kant en een groeiende afvalberg aan de andere kant. De balans is zoek. Dat vraagt om een andere aanpak. Een aanpak die grondstoffen en hulpbronnen niet opgebruikt, maar hergebruikt. KBL slaat een nieuwe weg in en maakt de omschakeling naar een duurzaam en circulair productenaanbod en dito bedrijfsvoering.

In een circulaire economie worden producten en grondstoffen maximaal hergebruikt en wordt vernietiging van waarde geminimaliseerd. Dit in tegenstelling tot de lineaire economie waarbij eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en na gebruik als onbruikbaar afval in het milieu terechtkomen. Met innovatieve oplossingen, slimmer (her)gebruik van grondstoffen, afvalreductie en ketensamenwerking wil KBL als circulaire en duurzame leverancier van schoonmaakartikelen en -machines op een klantgerichte manier maatschappelijke meerwaarde realiseren.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Facilitaire dienstverlening, Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Voedseltransitie & natuurbehoud, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Broek op langedijk

Andere sociale enterprises in de branche Facilitaire dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •