Sustainable Fashion Gift Card

#
De Sustainable Fashion Gift Card draagt bij aan de transitie naar een duurzame mode-industrie.
Nanette Hogervorst, Oprichter Sustainable Fashion Gift Card

Sustainable Fashion Gift Card

Met de Sustainable Fashion Gift Card maken we het jou gemakkelijk om een goed cadeau te geven aan vrienden, familie en collega’s.

Met een voorliefde voor mode en werkend bij de duurzaamheidsafdeling van ING België, nam Nanette in 2015 eindelijk de tijd om zich te verdiepen in wat er misgaat in de mode-industrie. Vervolgens schreef ze hierover in haar eigen online magazine en organiseerde events. De kennis, inspiratie en connecties die ze toen opdeed, hebben geresulteerd in de Sustainable Fashion Gift Card.

De SFGC kan verzilverd worden bij zo'n 80 aangesloten pioniers op gebied van mode en textiel: merken, (web)winkels, circulaire retailconcepten als lenen en ervaringen zoals workshops, stijlcoaching, Fashion for Good modemuseum, en meer! Elke pionier is gereviewed op duurzaamheid middels een intake, vragenlijst en deskreseach. Pioniers werken met certificeringen of kunnen aannemelijk maken dat hun keten verantwoord in elkaar zit op gebied van mens, milieu en dier. Ook zijn we bezig met meerdere duurzame cadeaukaarten op de markt te brengen, zodat iedereen een goed cadeau kan geven en ontvangen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Mode, Retail
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Mode

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •