PureLabels

#
PureLabels biedt relatiegeschenken aan, échte blijmakers, die bijdragen aan een mooiere wereld voor de maker, gever én ontvanger.
Petra Eringa Enthousiast eigenaar

PureLabels

Bij PureLabels vind je bijzondere en hippe relatiegeschenken voor alle speciale geefmomenten in het jaar. Alle cadeaus zijn échte blijmakers die bijdragen aan een mooiere wereld voor de maker, gever en ontvanger. Zo verminderen ze de plastic afvalberg, dragen bij aan een beter leven voor mensen in de armste gebieden of zijn gemaakt in sociale werkplaatsen in Nederland.

Elke aankoop van PureLabels steunt stichting Make-A-Wish Nederland. Door het vervullen van de allerliefste wens van een ernstig ziek kind ben je een lichtpuntje voor kind en familie in een moeilijke periode.
 
De PureLabels geschenken zijn zoveel mogelijk duurzaam, biologisch, groen, ecologisch en gerecycled. Bijna alle duurzame relatiegeschenken zijn te personaliseren. Laat bijvoorbeeld de naam van de ontvanger drukken op een mooie giftbox of voeg een persoonlijk kaartje toe aan het geschenk.
Met een geschenk van PureLabels geef je altijd een duurzaam relatiegeschenk met een hoge impact cadeau. Wie ga jij verrassen?

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Facilitaire dienstverlening, Retail, Zakelijke dienstverlening, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats IJlst

Andere sociale enterprises in de branche Facilitaire dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •