De Zaak van Ermelo

#
Mensen met een (lange) afstand tot de arbeidsmarkt een kans op reintegratie bieden. Via onze kringloopwinkel bijdragen aan circulaire economie
Henk van Bruggen, Oprichter 'De Zaak van Ermelo'

De Zaak van Ermelo

(Kringloop)Winkel met een doel!

Ons sterk maken voor werkgelegenheid en een gezonder milieu, dat is wat wij doen. Wij realiseren onze doelen als leerwerkbedrijf door het runnen van een bijzondere kringloopwinkel. Voor de één een winkel om heerlijk te struinen en inspiratie op te doen, voor de ander een plek om te leren en persoonlijk te groeien. Een winkel van, voor én door iedereen!

 

Onze oorsprong ligt in de komst van de Participatiewet. Wij wilden een leerwerkbedrijf creëren waar we leerwerkplekken, dagbesteding en werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aanbieden. Waar mogelijk bemiddelen we naar betaald werk. Zo hebben we in de afgelopen 5 jaar al meer dan 80 mensen naar betaald werk begeleid.

Onze kringloopwinkel biedt hiertoe uiteenlopende werkzaamheden, zowel qua aard als niveau. Zo kan iedereen naar eigen vermogen leren en bijdragen. Want meedoen is meetellen!

Ons bedrijf is PSO gecertificeerd in de trede 30+. We beschikken over het Keurmerk Kringloop Nederland en zijn erkend SBB-leerbedrijf.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Ermelo

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •