EcoGiving B.V.

#
EcoGiving is een B2B platform / webshop waar vraag en aanbod van duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten bij elkaar komen.
Jeroen S├Âlner, Mede-eigenaar Eco Giving

EcoGiving B.V.

Wij zijn een platform voor (sociale) ondernemingen, waarbij we middels het leveren van geschenken impact kunnen creëren. 

EcoGiving is opgericht vanuit de visie en passie om de wereld verder te verduurzamen op het gebied van relatiegeschenken en Kerstpakketten. Met ruim 10 jaar ervaring in deze markt, zagen we de noodzaak groeien voor duurzame producten. Nog altijd worden er enorme hoeveelheden plastic troep aangeboden. Rommel die mensen na 1 keer gebruik alweer weggooien.  

Wij geloven erin dat dit niet nodig is. Het is niet eens een kwestie van geld, maar veel meer een kwestie van bewustzijn en het bieden van voldoende alternatieven.  Met ons platform bieden we onze zorgvuldig gekozen leveranciers de mogelijkheid om hun duurzame aanbod bij de juiste mensen te krijgen. Doordat we selectief zijn in het aanbod, houden we onze leveranciers scherp en garanderen we onze klanten dat het aanbod voldoet aan de door ons gestelde strenge eisen. Onze klanten kunnen met een gerust hart bij ons bestellen en op die manier ook een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Deze aanpak heeft er inmiddels voor gezorgd dat we al een enorme hoeveelheid klanten hebben weten te overtuigen dat duurzame producten veel leuker zijn om te krijgen, maar nog leuker zijn om te geven. En wij zijn ervan overtuigd dat eenmaal ingezet op duurzame geschenken, je als bedrijf niet meer terug wil naar de plastic rommel. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •