Feelou

#
Feelou helpt vrouwen tijdens hun zwangerschap minder te kopen met een duurzaam geproduceerde bh die altijd meegroeit.
Noor Figdor, Founder Feelou

Feelou

Als jonge moeders vonden Anne en Noor het maar moeilijk te geloven dat je tijdens je zwangerschap zoveel verschillende bh's nodig hebt. Daarom ontwikkelden ze de Feelou® zwangerschapsbh.

 

Comfort op jouw manier. Dat is het uitgangspunt. Bij Feelou begrijpen we als geen ander hoe goed je je voelt als je bh gewoon lekker zit. Niks dat knelt, altijd de perfecte fit. De beste zwangerschapsbh is degene waar jij je het best in voelt. Want je lichaam verandert dan wel, maar alleen jij bepaalt wat er verandert in de rest van je leven.

Als je zwanger bent kan je tot wel 3 cupmaten en gemiddeld 10 cm in omvang groeien. Maar dat betekent gelukkig niet dat je voor elke fase een nieuwe bh hoeft te kopen. Met de patent pending Feelou® zwangerschapsbh spaar je zo 6 bh’s uit. Dat is beter voor de wereld én voor jou.

Er zijn 165.000 zwangere vrouwen per jaar in Nederland, 4 miljoen in Europa. Dat betekent dat we dus behoorlijk wat bh’s kunnen besparen, terwijl we vrouwen supporten om zich hun beste zelf te voelen.
 

 

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail, Mode
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie, Intern. ontwikkeling & Fair chain
  • Vestigingsplaats Den Haag

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •