Atelier Revive

#
Met ieder product laten we zien dat een schone wereld met gelijke kansen voor iedereen mogelijk is!
Minke Terwel, Oprichter Atelier Revive

Atelier Revive

Atelier Revive is geen doorsnee naaiatelier. Hier wordt afval nieuw leven in geblazen door er mooie producten van te maken. Met de productie wordt werk gecreëerd voor vrouwen die door omstandigheden niet makkelijk aan het werk komen.

 

Aan het werk komen is voor deze groep vrouwen lastig. Dat komt voornamelijk door het beperkt spreken van de Nederlandse taal. Deze vrouwen wordt een werkplek als naaister in het atelier geboden. Ook is er aandacht voor taal, worden er naailessen gegeven en wordt er gekeken wat ieder persoonlijk wil leren. Zo werkt Atelier Revive aan gelijke kansen voor vrouwen en een inclusieve samenleving in Ede.

Afval is een grondstof voor Atelier Revive. Van afgedankte materialen, zoals textiel worden nieuwe herbruikbare producten ontworpen. Zo wordt de afvalberg kleiner en wordt er toegewerkt naar een circulaire economie.

De herbruikbare cadeauverpakking; Revived, is hier een mooi voorbeeld van. Met deze verpakking maak je zelf impact door hem cadeau te geven. Met iedere verpakking redt je een t-shirt aan stof, bespaar je 8 rollen cadeaupapier én geef je een mooie boodschap cadeau; De boodschap van een schone wereld met eerlijke kansen voor iedereen!

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Productie & assemblage, Retail
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Ede

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •