Spriet

#
Spriet helpt ouders om kinderen te ontwikkelen tot fans van de natuur. Wij zien dit als fundamentele stap naar een duurzame wereld.
Willemien van Musschenbroek Greve, oprichtster Spriet

Spriet

Spriet is er voor de kleine en grote fans van de natuur.

 

Kinderen die meer buiten zijn, voelen zich beter. En ervaren hoe leuk en bijzonder de natuur is, is het begin van een duurzamere wereld.

Spriet weet dat ouders het belangrijk vinden dat hun kinderen leren over de natuur. Maar hoe dan? Wanneer? Daar wil Spriet bij helpen.


Natuurboxen met complete activiteiten door je brievenbus
Elk moment van het jaar is er wat te beleven. Dicht bij huis. Op een moment dat het jou uitkomt. Dus of je nou met de seizoensboxen aan de slag gaat, de natuur in de buurt van je huis beter wil leren kennen, of op zoek bent naar een originele verjaardagstraktatie. Spriet helpt je.
Speel, leer, verwonder!

Oprichter van Spriet is Willemien van Musschenbroek Greve. Ze was altijd bevlogen over duurzaamheid, maar dat kreeg nog meer betekenis toen haar oudste dochter werd geboren. In wat voor wereld wil ze dat haar kinderen opgroeien? In 2020 heeft ze haar carrière in het bedrijfsleven, waar ze werkte met techbedrijven, vaarwel gezegd om zich volledig op Spriet te richten.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Retail
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Den Haag

Andere sociale enterprises in de branche Retail

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •