wedowe

#
Wedowe heeft het succesvolle recept gevonden om mensen in actie te brengen om verandering te creëren in de wereld rondom belangrijke thema's.
Aiman Hassani, mede-oprichter wedowe

wedowe

wedowe creëert een cultuur waarin mensen en organisaties dagelijks actie ondernemen om verandering rondom hen te bewerkstelligen, via offline interventies, video's en dowes.

wedowe definieert zich als een goed doel en communicatiebureau dat mensen en organisaties actie laat ondernemen om verandering in de samenleving te creëren. Dit doen zij via video's, content marketing en speciaal soort projecten die dowes worden genoemd. Als goed doel maakt wedowe haar eigen activiteiten om mensen over de hele wereld actie te laten ondernemen over specifieke thema's waar zij om geven, als communicatiebureau helpen zij organisaties om acties zichtbaarder te maken of om een campagne te maken om hun publiek actie te laten ondernemen over specifieke thema's. Meer specifiek, een dowe is een speciaal kader om mensen tot actie aan te zetten. Iedere persoon of organisatie kan van het begin af aan een dowe starten of kan zich aansluiten bij iemand anders. wedowe wil een gemeenschap koesteren waar iedereen druk is met hun eigen dowes.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Eindhoven

Andere sociale enterprises in de branche Zorg & welzijn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •